Kargo firması, İzmir'e yönelik yardımları ücretsiz taşıyacak!

Yurtiçi Kargo, 6.6 büyüklüğündeki deprem ile sarsılan İzmir'e yönelik yardımların ücretsiz şekilde götürülmesi amacıyla yeni bir kampanyaya imza attı. 

GÜNDEM 02.11.2020, 10:15 03.11.2020, 16:52
Kargo firması, İzmir'e yönelik yardımları ücretsiz taşıyacak!

30 Ekim Cuma günü İzmir'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin etkileri sürüyor. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından saat 09.00 itibarıyla yapılan açıklamaya göre, İzmir'de şu ana kadar yaşamını yitiren kişi sayısı 79'a ulaşırken, yaralanan kişi sayısı ise 962'ye yükseldi. Yaralılardan 743'ünün hastanelerde tedavi olmalarının ardından taburcu edildikleri, 219'unun ise tedavilerinin sürdüğü ifade edildi.

Yurtiçi Kargo, İzmir'de bulunan depremzedeler için bir yardım kampanyasına imza attı. 

Söz konusu kargo firması, İzmir'de meydana gelen depremin ardından Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ile görüşmede bulunulduğunu ve şehirde yalnızca battaniyeye gereksinim duyulduğunu ifade etti. Yurtiçi Kargo, afet bölgesine yollanacak sıfır battaniyeleri ücretsiz şekilde Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) İzmir'de bulunan depolarına götürecek. 

"Sıfır battaniyeleri şubelerimize teslim edebilirsiniz"

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Yurtiçi Kargo, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) yetkilileri ile gerçekleştirilen görüşme neticesinde 6.6 büyüklüğündeki deprem ile sarsılan İzmir'de yalnızca kullanılmamış (sıfır) battaniyeye gereksinim duyulduğunu aktardı.

Söz konusu paylaşımda, İzmir'deki depremzedelere yollanmak istenen kullanılmamış (sıfır) battaniyelerin Yurtiçi Kargo şubelerine teslim edilebileceği kaydedildi. 

"Ücretsiz olarak AFAD depolarına götürülecek"

Yardımların ücretsiz şekilde İzmir'de bulunan Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) depolarına götürüleceği ve depremzedelere ulaştırılacağı ifade edilen paylaşımda, depremin ardından yaşamını yitiren vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar dilendi. 

Yorumlar (0)