Karayılan'ın telsizine sızan terörist Kandil'i karıştırdı!

İnfaz emri verilen terörist PKK elebaşısı Murat Karayılan'ın telsizine sızarak Karayılan'a hakaretler yağdırdı. Terörist, "Alçak adam! Sıranın size geldiğini anladınız değil mi?" dedi. Olay Kandil'i karıştırdı.

GÜNDEM 16.11.2020, 09:27 16.11.2020, 16:33
Karayılan'ın telsizine sızan terörist Kandil'i karıştırdı!

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) "kesintisiz vur ilerle" taktiği ile sürdürdüğü başarılı operasyonları neticesinde ağır zayiat veren terör örgütü PKK'nın dağılma ve çöküş sürecine girmesi, örgütün elebaşlarıyla teröristleri birbirine düşürdü.

murat karayılan

Terör örgütü PKK içinde kavga, firar, tartışma ve infaz kararlarının ayyuka çıktığı, teslim olan teröristlerin ifadelerinde sıkça geçmeye başladı. Son olarak 1 milyon lira ödül ile "Turuncu" kategoride ismi yer alan terör örgütü PKK'nın sözde Van Başkale Sorumlusu 25 yaşındaki terörist Vedat Demir'in (Şevger Başkale kod adlı) grubunda bulunan 21 terörist, TSK'nın tek operasyonunda etkisiz duruma getirildi. PKK'nın sözde Tunceli saha sorumlusu olan ve "Kırmızı" kategoride aranan "Yılmaz" kod isimli İsmail Sürgeç de Tunceli Ahpanos Vadisi'nde gerçekleştirilen operasyonda çizik yedi.

murat karayılan

Karayılan'a ağır hakaretler!

Sabah'tan Sırrıberk Arslan'ın hazırladığı habere göre, 21 teröristin etkisizleştirilmesinden "Şevger Başkale" kod adlı terörist Vedat Demir'i sorumlu tutan elebaşı Murat Karayılan, verdiği talimatlara eksiksiz uymadığı suçlamasıyla Vedat Demir hakkında infaz emri verdi. Hakkında infaz kararı verildiğini öğrenen ve örgütten kaçan Vedat Demir, Kandil'deki PKK'nın ana karargahında bulunan "Roj" kod adlı telsiziyle Murat Karayılan'ın telsizine girerek ağır hakaretler yağdırdı.

murat karayılan

"Sen de ölüm korkusu yaşıyorsun alçak adam!"

Yaklaşık 3 hafta önce Kandil'den kaçıp sınır hattında güvenlik güçlerine teslim olan 24 yaşındaki "Muzur Madur" kod adlı terörist, istihbarat birimlerine şunları anlattı:

"Telsize sızma olayının olduğu gece istasyonda nöbetçi olarak bulunuyordum. Vedat Demir anons geçmeye başladı. Hem telsiz kodundan hem de sesinden tanıdım. Cemal Başkan'a (Murat Karayılan) notu olduğunu söyleyerek konuşmaya başladı. 'Sonunda sen de ölüm korkusu yaşamaya başladın. Ölenler şimdi mi umurunda oldu alçak adam? Diğerlerinin ve senin tek derdiniz, ölenlerin sayısı arttıkça sıranın kendinize geldiğini anlamanız. Size inandığım için ben de en az sizin kadar alçağım. Hepinizin canı cehenneme' dedi ve telsizini tamamen kapattı. Sonra da öğrendik ki, firar etmiş."

murat karayılan

murat karayılan

Yorumlar (0)