Kar üzerinde kayan genç, kanala düştü

Burdur’da üniversite öğrencisi bir genç, kar üstünde kayarak eğlenmek istedikleri esnada tel örgüleri geçerek, 2 metrelik yükseklikten kanala düştü. Yaşananlar anbean kameraya yansıdı.

GÜNDEM 19.01.2022, 17:51 20.01.2022, 12:35
Kar üzerinde kayan genç, kanala düştü

Burdur’un Bucak ilçesinde, üniversite öğrencisi olduğu belirtilen Metin Can Çelen, kar üzerinde çocukların kaydığı anları gördü. 

2 metrelik yükseklikten düştü

Poşet yardımıyla yokuş aşağı kar üzerinde kaymak isteyen Çelen, bu eğlenceli anları arkadaşlarına video görüntüsüyle kaydettirdi. "Dikkat edin geliyorum" sözleriyle kaymaya başlayan Çelen, nasıl duracağını ise hesaba katamadı. Kanalın tel örgülerine çarpan Çelen, çarpmanın etkisi sonucunda örgülerin yıkılmasıyla birlikte 2 metre yükseklikten kanala düştü. Daha sonra hastaneye götürülen Çelen, “Üniversitedeki arkadaşlarımız ve küçük kardeşlerimiz poşetlerle birlikte kayıyorlardı. Ben de bu sebeple kaymak istedim. Kaydığım esnada hızımı alamayıp, 2 metrelik boşluğa düştüm. Ardından kontrol amacıyla hastaneye gittim, çok şükür şu an herhangi bir sağlık problemim yok” sözlerini kullandı. 

Yorumlar (0)