Kamyonet sürücüsü sokağa daldı, 6 aracı biçti

Dün akşam saatlerinde Sarıyer Dişbudak Sokak’ta yaşanan gürültünün ardından dışarıya çıkan vatandaşlar gördüğü manzara karşısında şoke oldu

GÜNDEM 24.09.2021, 13:43 25.09.2021, 11:07
Kamyonet sürücüsü sokağa daldı, 6 aracı biçti

Sarıyer’de gerçekleşen olayda bir kamyonet sürücüsü, sokakta park halinde bulunan 6 araca çarparak kayıplara karıştı. Kamyonetin sokağı savaş alanına çevirdiği o anların her saniyesi kameralara da yansıdı. Araçlarını o halde gören vatandaşlar şoka girdi

Olay, dün akşam saatlerinde Sarıyer’de yaşandı. Pınar Mahallesi Dişbudak Sokak’ta meydana gelen olayda alınan bilgiye göre, plakası tespit edilemeyen kamyonet sokakta ilerlerken park halindeki araçlara çarparak kaçtı. Gece saatlerinde dışarıdan gelen gürültüyü duyarak sokağa gelen vatandaşlar hemen polisi arayarak durumu bildirdi. Sokağa indiklerinde araçlarındaki hasarı gören vatandaşlar kısa süreli bir şok yaşadı.

Basın mensuplarına konuşan vatandaşlar yetkililerden hasarlarının giderilmesini talep etti. Arabası zarar gören mağdurlardan biri olan Kemal Yılmaz saat 19.30'da eve geldiğini, sokaktan gelen sesle bir kamyonun sokaktaki araçlara vurarak gittiğini gördüğü, plakayı alamadığını ve yaklaşık 15-20 bin lira hasarı olduğunu söyledi.

Mahallelinin hasarı büyük

Sahibi olduğu lüks arabasının dikiz aynası kırılan Mustafa Bayrak bir gürültü duyarak sokağa çıktıklarını ardından hurdacı bir kamyoneti olduğunu tespit ettikleri beyaz bir araç olduğunu ve kasti bir şekilde arabalara çarptığını, hasarının 25 TL’nin üzerinde olduğunu ifade etti.

Yaşanan korkunç olay çevredeki bir binanın güvenlik kameralarına an be an yansıdı. Elde edilen görüntülerde kamyonetin kontrolsüz bir şekilde sokağa hızla giriş yaparak park halindeki araçlara çarptığı görülüyor. Polis ekipleri, yaptıkları incelemenin ardından kaçan kamyonet sürücüsünü bulmak için geniş çaplı çalışmalara başladı.

Yorumlar (0)