Kahraman PÖH'ler dualarla uğurlandı

Malatya'da kahraman Polis Özel Harekatçılar (PÖH) Barış Pınarı Harekatı bölgesine kurbanlarla dualarla uğurlandı.

GÜNDEM 05.11.2020, 11:55 09.11.2020, 14:26
Kahraman PÖH'ler dualarla uğurlandı

Malatya'da görev yapan kahraman PÖH (Polis Özel Harekat) personeli, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından bölge halkının huzuru ve güvenliği için Barış Pınarı Harekâtı'nı düzenlediği bölgede bölücü terör örgütü PKK/PYD'nin bu huzur ve güven ortamını akamete uğratmasına fırsat vermemek için dualarla uğurlandı.

Barış Pınarı Harekatı'nın gerçekleştirildiği bölgeye görevlendirilen Malatya Emniyet Müdürlüğünü bağlı Özel Harekat Şube Müdürlüğünün kahraman personeli için Yeşiltepe'de bulunan Özel Harekat Şube Müdürlüğünde özel bir uğurlama töreni tertiplendi. Törende yiğitlerin ayağına taş değmesin diye dualar edildi, kurban kesildi.

43 yiğit için düzenlenen uğurlama törenine Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren başta olmak üzere şube müdürleri ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü personelleri katıldı.

Bölgede asayişin ve güvenliğin sağlanması, halka huzur ve güven duygusunun verilmesi için vazifelendirilen 43 kahraman Polis Özel Harekâtçı, daha sonra sivil otobüslerle görev yapacakları Barış Pınarı Harekâtı bölgesine doğru yola çıktı.

Yorumlar (0)