Kahraman Mehmetçik kar kış demeden 7/24 vatan nöbetinde

Muş Şenyayla’da Alparslan ve Kılıçlar timi, tüm olumsuz hava koşullarına karşın terör örgütü PKK’ya karşı operasyonlarını başarılı bir şekilde sürdürüyor.

GÜNDEM 01.02.2021, 14:11 02.02.2021, 09:19
Kahraman Mehmetçik kar kış demeden 7/24 vatan nöbetinde

Muş İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince bin 800 rakımlı Şenyayla bölgesinde operasyonlarını gerçekleştiriyor.

Bakanlığın iç güvenlik operasyonları dahilinde bölgede huzuru ve güveni tesis eden güvenlik güçlerimiz dondurucu soğukta da terör örgütlerine göz açtırmamak için kahramanca mücadelelerini sürdürüyor.

Metrelerce karda komandolardan operasyon

Şehit Jandarma Üsteğmen İsmail Moray Üs Bölgesi’nde görevli “Kılıçlar” ve “Alparslan” timi sabahın ilk ışıklarıyla beraber teröristleri etkisizleştirmek ve sığınakları imha etmek için faaliyetlerine metrelerce karda devam ediyor.

Jandarma ekipleri terör örgütlerine bir an bile soluk vermezken, son teknolojilerle vatanın bölünmez bütünlüğü için bütün hava koşullarında görevini sürdürüyor.

Özel tim, dondurucu soğukta ve karda Türk bayrağı açarak “Komando Marşı” okudu.

“Her daim göreve hazırız”

Gazetecilere açıklamalar yapan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Kurtuluş Yurdunmalı, bölgenin ve vatandaşların güvenliğini sağlamak için yaz kış demeksizin en ağır iklimsel koşullarda kendilerine verilen görevleri yerine getirdiklerini ifade etti.

Özellikle milli ve yerli teçhizatların kullanılmasıyla bütün iklim koşullarında görev yapabilecek düzeyde olanağa sahip olduklarını ifade eden Yurdunmalı, “7/24 bütün hava koşullarında hem havadan hem de karadan emniyet ve asayiş görevlileri yanında operasyonlar sürmektedir. Ülkemizin her bir köşesinde şanlı bayrağımızı dalgalandırmak ve bize verilen görevleri yerine getirmek için hazırız.” dedi.

Yorumlar (0)