Kahraman komandolarımız teröristlerin inlerinde! 500 hedef imha edildi

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Pençe-Kaplan operasyonunu yürüten kahraman komandolarımızın operasyonun ilk 36 saatinde 500'den fazla hedefi imha ettiği açıklandı.

GÜNDEM 19.06.2020, 00:01 19.06.2020, 01:33
Kahraman komandolarımız teröristlerin inlerinde! 500 hedef imha edildi

Türkiye'nin terörle mücadelesindeki kararlılığıyla teröristlerin inlerine kahraman Mehmetçik'imiz bir bir giriyor ve terör yuvalarını yok ediyor. Son olarak Kuzey Irak'ta tekrar yuvalanan PKK terör örgütüne karşı Pençe-Kartal ve Pençe-Kaptan operasyonu başlatılmıştı.

Teröre karşı "Kartal ve Kaplan pençesi" operasyonu

Irak'ın kuzeyinde Haftanin'de yuvalanan terör örgütlerine karşı başlatılan hava destekli kara operasyonu başarıyla devam ediyor.

36 saatin ardından 500'den fazla hedef imha edildi

Operasyonda ilk 36 saatte terör örgütünün 500'den fazla hedefi, Fırtına obüsü, top, SİHA, Çok Namlulu Roket Atar ve F-16 atışlarıyla imha edildi.

Kahraman komandolarımız teröristlerin inlerinde

Konuya ilişkin Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, Pençe-Kaplan Operasyonu'nun başarılı bir şekilde devam ettiği ifade edilerek, arama tarama çalışmalarını aralıksız bir şekilde devam ettiren komandolarımızın PKK'nın Haftanin'deki mağara, sığınak ve barınaklarının teker teker imha edildiği bilgisini paylaştı.

Yorumlar (0)