Kahraman komandolar 6 teröristi arındırdı

Millî Savunma Bakanlığı (MSB), Barış Pınarı Harekâtı bölgesinde PKK/YPG mensubu 6 teröristin etkisiz duruma getirildiğini duyurdu.

GÜNDEM 16.11.2020, 09:49 17.11.2020, 12:26
Kahraman komandolar 6 teröristi arındırdı

MSB (Millî Savunma Bakanlığı), Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından icra edilen Barış Pınarı Harekâtı ile terör örgütlerinden temizlenen bölgede PKK/YPG mensubu 6 teröristin bir daha Türkiye hakkında kötülük düşünemeyecek duruma getirildiğini belirtti.

Twitter hesabından bilgilendirme paylaşımında bulunan Millî Savunma Bakanlığı, kahraman Türk komandoları tarafından Barış Pınarı Harekâtı bölgesinde başarılı bir operasyon daha düzenlendiğini bildirdi.

Millî Savunma Bakanlığının açıklamasında, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından bölge halkının güven, huzur ve istikrarını sağlamak için Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terör örgütlerinden temizlediği bölgeye saldırı girişiminde bulunan PKK/YPG mensubu 6 teröristin kahraman Türk komandoları tarafından etkisiz duruma getirildiğini kaydetti.

Millî Savunma Bakanlığı, bölgede halkın güven ve huzur ortamının bozulmasına izin verilmeyeceği, son terörist etkisiz duruma getirilinceye ya da teslim oluncaya kadar operasyonların kesintisiz ve kararlılıkla devam edeceğinin altını çizdi.

Yorumlar (0)