Kahraman komandolar 15 teröristi buharlaştırdı!

Barış Pınarı Harekâtı bölgesine yönelik saldırı gerçekleştirmek için güneyden sızmaya kalkışan bölücü terör örgütü PKK mensubu bir grup terörist tespit edildi. Yerleri işaretlenen 15 kişilik hain grubu toza çevrildi.

GÜNDEM 27.12.2020, 16:01
Kahraman komandolar 15 teröristi buharlaştırdı!

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından bölge halkının huzuru, güvenliği ve emniyeti için gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekâtı bölgesine saldırı hazırlığı yapan ve bunun için güney tarafından sızma girişimine kalkışan bölücü terör örgütü PKK/YPG mensubu 15 terörist kahraman komandolar tarafından etkisiz duruma getirildi.

Millî Savunma Bakanlığı (MSB) kahraman Türk komandolarının, bölücü ve hain terör örgütü PKK/YPG’ye son sızma girişimlerinde ağır bir darbe daha indirdiği bilgisini, sosyal medya platformu Twitter'daki "@tcsavunma" hesabından paylaştı.

Barış Pınarı Hakekâtı bölgesine saldırmak için güney taraftan sızmaya çalışan terör örgütü PKK/YPG mensubu 15 teröristin, yiğit Türk komandolarının başarılı müdahalesi neticesinde etkisiz duruma getirildiği bilgisini verdi.

Paylaşımı "Kahraman komandolarımızı kutluyoruz!" ifadesiyle sonlandıran Millî Savunma Bakanlığı, operasyonun gece görüntülerini de video olarak ekledi.

Yorumlar (0)