Kahraman asker Şehit Erkan Erdem için taziye mesajları verildi

Devlet erkânı, Siirt’te terör örgütüne yönelik icra edilen operasyon sırasında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Erkan Erdem için taziye mesajları yayınladı.

GÜNDEM 10.04.2021, 09:38 12.04.2021, 21:20
Kahraman asker Şehit Erkan Erdem için taziye mesajları verildi

Siirt’e bağlı Eruh ilçesinde PKK terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyon esnasında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Erkan Erdem’in ailesine ve Türk Milletine baş sağlığı mesajları verildi.

Soylu, “Başımız sağ olsun”

Eren-6 Operasyonu çerçevesinde Siirt’e icra edilen operasyon sırasında teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Erkan Erdem için taziye mesajı yayınlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şehit yakınlarına ve Türk Milletine başsağlığı dileklerinde bulunarak, “Allah şehidimiz Erkan Erdem’in mekanını cennet makamını ali eylesin inşallah. Başımız sağ olsun” ifadelerine yer verdi.

“Milletimize ve yakınlarına sabırlar diliyorum”

Mehmetçiğin dur durak vermeden terör örgütüne yönelik başarılı operasyonlarını sürdürdüğünü hatırlatan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yayınladığı baş sağlığı mesajında şehit ailesine ve Türk Milletine sabırlar dileyerek şehit Erkan Erdem’e Allah’tan rahmet diledi.

“Ailesine başsağlığı diliyorum”

Hain terör örgütü ile çıkan çatışma esnasında şehit düşen kahraman asker Erkan Erdem’e rahmet dileklerinde bulunan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, “Milletimize ve ailesine başsağlığı diliyorum” diyerek taziye mesajında bulundu.

“Allah rahmet eylesin”

Şehit Uzman Çavuş Erkan Erdem’in şahadet haberini almaktan duydukları üzüntüyü dile getiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, şehide rahmet dileklerinde bulunarak Türk Milletine ve aileye sabırlar temennisinde bulundu.

“Terörle mücadelemiz kararlılıkla sürecek”

Şehidin haberini alan ve duydukları üzüntüyü yayınladığı baş sağlığı mesajı ile ifade eden Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, terör örgütleriyle olan mücadelenin hiçbir zaman sekteye uğramadan sürdürüleceğini söyledi. Taziye mesajında şehitlerin hesabının sorulacağını kaydeden Altun, baş sağlığı dileklerinde bulunarak Milletin duası ve desteği ile terörün kökünün kazınacağını da sözlerine ekledi.

“Kanları yerde kalmayacak”

Şehir kanlarının yerde kalmayacağını belirten Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, taziye mesajında terör örgütüne lanet okuyarak şehidin ailesine ve yakınlarına baş sağlığı temennisinde bulunup şehide ise rahmet dileklerinde bulundu.

“Acı haber yüreğimizi dağladı”

Siirt’ten gelen acı haberle hüzne boğulduklarını kaydeden AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, şehide dualarını ileterek aileye, yakınlarına ve Türk Milletine taziye mesajlrını bildirdi.

Öte yandan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’da sosyal platformlar üzerinden şehit için taziye mesajlarını ilettiler.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ta şehit askere Allah’tan rahmet niyazında bulunarak aileye ve yakınların baş sağlığı mesajlarını iletti.
 

Yorumlar (0)