"Kafa keseceğim" diyen Suriyeli serbest bırakıldı

Bursa’da Sokak röportajı yapan gazeteciye  "kafa keseceğim" diye Suriyeli uyruklu genç görüntülerin yayılması üzerine gözaltına alınmıştı. Bugün mahkemeye çıkarılan genç adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

GÜNDEM 29.05.2019, 14:46 29.05.2019, 17:04
"Kafa keseceğim" diyen Suriyeli serbest bırakıldı

Bursa Kent Meydanı’nda bir sokak röportajı esnasında muhabire "kafa keseceğim" diyen Suriyeli gencin videosu sosyal medyada hızla yayılmıştı. Gelen tepkiler üzerine gözaltına alınan genç, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Sağlık kontrolleri tamamlanan Suriyeli genç adliyeye getirildi. Hakim karşısına çıkan Suriyeli genç Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

"BENİM SÖZLERİM ÇARPITILDI"

Suriyeli gencin savcılıktaki sorgusunda ''Arkadaşlarımla sokakta gezerken, adamla kadın kavga ediyordu. Adamın kadına vurduğu gördüm. Yanlarına giderek kavgayı ayırdım. Daha sonra o adamla ben kavga etmeye başladım. Çevredekiler kavgayı ayırdı. O sırada elinde kamera ve mikrofon olan kişiler geldi. Ne olduğunu sordu. Ben de 'Kadına vuruyor. O adamın kafasını keserim' dedim. Kadına vuran adam için o cümleyi söyledim. Benim sözlerim çarptırıldı. Suçsuzum'' diyerek kendini savunduğu öğrenildi.

Yorumlar (0)