Kadıköy’de facia! Otomobil, durağa daldı: 5 yaralı

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde, seyir halindeyken makas atan bir araç kontrolden çıkınca önündeki otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle direksiyon hâkimiyetini kaybeden o sürücü ise otobüs durağına daldı. Feci kazada 1’i ağır 5 kişi yaralandı. 

GÜNDEM 19.06.2022, 08:18 19.06.2022, 08:20
Kadıköy’de facia! Otomobil, durağa daldı: 5 yaralı

İddiaya göre olay, dün gece saatlerinde Kozyatağı Durağı mevkiinde yaşandı. Pendik güzergâhına doğru ilerlemekte olan Kadircan Ç. hâkimiyetindeki 34 AR 2953 plakalı araç, makas atarak önündeki otomobilleri sollamaya çalışırken kontrolden çıktı. Dengesiz bir şekilde ilerleyen araç, önünde bulunan Mustafa Kemal Şahin hâkimiyetindeki 34 FJD 454 plakalı otomobile çarptı. 

Kontrolden çıkan araç, otobüs durağına daldı

Çarpmanın etkisiyle Mustafa Kemal Şahin’in kullandığı araç da kontrolden çıkarak bölgede bulunan Kozyatağı Durağı’na daldı. Kaza anında durakta otobüs bekleyen 2 kardeş yaralandı. Durağa çarparak durabilen araçtaki 3 kişi de yaralanırken, sürücü Mustafa Kemal Şahin’in durumunun ağır olduğu bildirildi. 



Yaralılar hastaneye kaldırıldı

Kaza sonrası bölgedeki vatandaşların ihbarıyla bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ardından ambulans eşliğinde hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri de bölgede yeni bir kazaya sebebiyet vermemek için geniş güvenlik önlemleri aldı. 



“Çok büyük bir faciaydı”

Trafik kazasının görgü tanıklarından İbrahim Çamoğlu, büyük bir korku yaşadıklarını dile getirerek, “Araba durağa daldığı esnada, 2 kişi durakta otobüs bekliyordu. Sanırım kardeşlermiş. Bir araba makas atmaya çalışınca önündeki arabaya çarptı. O araba da geldi, durağa daldı. 2 kişiyi adeta ezdi geçti. Çok büyük bir faciaydı” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)