Kadıköy’de 5 araç birbirine girdi:4 yaralı

Sabaha karşı D-100 Karayolu Kadıköy Bostancı mevkii Edirne yönünde 5 araç zincirleme trafik kazasına karıştı. Kazada 4 kişi yaralanarak çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

GÜNDEM 09.10.2021, 10:13 10.10.2021, 12:07
Kadıköy’de 5 araç birbirine girdi:4 yaralı

Kaza, saat 04.30 sıralarında Kadıköy Bostancı’da yaşandı. Sağanak yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda bir motosikletin yolda kayarak bariyerlere çarpması sonucu kaza anında oradan geçmekte olan araç sürücüleri hemen yavaşladı. Ancak kazanın yaşandığı yönde bir araç duramadı ve önce önündeki ticari taksiye ardından da servis minibüsüne çarptı. Toplam olarak 4 otomobil ve 1 motosiklet kazaya karıştı.

Yol 1 saat trafiğe kapatıldı

 Kazayı gören diğer sürücüler hemen kaza ihbarı yaptı. Bölgeye kısa zamanda ulaşan itfaiye, sağlık ve polis ekipleri hemen yolu ulaşıma kapatarak kontrol altına aldı. İtfaiye ekipleri önce bariyerlere çarpan araç sürücüsünü sıkıştığı yerden kurtardı. Sağlık ekiplerinin motosikletten düşen yaralılara müdahalesinin ardından yaralılar çevredeki en yakın hastanelere gönderildi. Kazada zarar gören araçlar çekiciler yardımıyla yoldan çekildi ve 1 saat süreyle kapanan yol trafiğe açıldı. Kazaya karışan otomobillerden yola saçılan parçalar da görevliler tarafından toplandı.

 Kazazedelerden Emin Aksu “80-100 km. arası bir hızda seyrediyorduk. Bir anda yağmur başlamaya başladı. Motosiklet bariyerlere vurarak kaymaya başladı. Aynı anda üzerindeki kişiler de yola düştü. Ben hemen dörtlülerimi yakarak durdum. Düşenleri yoldan kenara almak istedik. Bir ticari taksi kazayı görünce hemen durdu, ancak arkadan gelen bir minibüs duramayarak ticariye taksiye çarptı. Oradan da benim arabama vurdu. Olay böyle oldu. 4 kişi yaralandı. Ambulanslar yaralıları alarak götürdü. Durumlarını bilmiyorum” şeklinde konuştu.  

Yorumlar (0)