Kabine toplanıyor: Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak?

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın bir araya gelecek. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kurban Bayramı tatilinin kaç gün olacağını duyurması bekleniyor.

GÜNDEM 11.07.2021, 18:55 12.07.2021, 15:42
Kabine toplanıyor: Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak?

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, yarın Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bir araya gelecek.

Tatil süresi yarın açıklanacak

Kabine toplantısında, Kurban Bayramı tatili süresi başta olmak kaydıyla, COVID-19 (yeni tip koronavirüs) aşı programı ve ülke gündemindeki hususların ele alınması bekleniyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sunum yapması beklenen toplantıda, Türkiye genelinde aşı programında gelinen son nokta, güncel koronavirüs verileri ve yerli aşı faaliyetleri değerlendirilecek.

Ekonomi, dış siyaset, güvenlik...

Turizm sezonu ve Kurban Bayramı tatiline dair değerlendirmelerin de yapılması beklenen toplantıda, ekonomideki son gelişmeler ile dış politika ve güvenliğe ilişkin hususlar da masaya yatırılacak. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, toplantının tamamlanmasının ardından gerçekleştireceği millete sesleniş konuşmasında, bayram tatili süresini açıklaması öngörülüyor.

Yorumlar (0)