Kabine bugün toplanıyor: Masada hangi başlıklar var?

Kabine toplantısı tarihi, pek çok vatandaşın merak ettiği konulardan biridir. Gündemin ana maddelerinin değerlendirildiği toplantılarda vatandaşlar, hangi konuların masaya yatırılacağını merak ediyor. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman? İşte detaylar...

GÜNDEM 26.09.2022, 09:29 26.09.2022, 16:37
Kabine bugün toplanıyor: Masada hangi başlıklar var?

Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı tarihi, gündemi takip eden pek çok kişi tarafından sorgulanmaya başladı. Pek çok konunun ele alındığı Kabine Toplantısı'nın gündeminde ekonominin olması bekleniyor. Peki, "Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta?" İşte detaylar...

Kabine toplantısı ne zaman?

Her 14 günde bir yapılan Kabine Toplantısı'nın ne zaman yapılacağı belli oldu.

Buna göre; 26 Eylül Pazartesi (Bugün) tarihinde Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı yapılacak. Toplantının kesin saati bilinmiyor.

Gündem ekonomi

Toplantının gündem maddesinin ekonomi olması bekleniyor. Son zamanlarda artan enflasyon ile mücadelede atılan adımlar ve fahiş fiyat artışlarına ilişkin tedbirlerin sonuçları değerlendirilecek.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın çalışmalarını tamamladığı 90 bin taşeron kamu çalışanının kadroya alınmasına yönelik düzenlemenin toplantıda ele alınması bekleniyor.

Yorumlar (0)