Jandarma ve Sahil Güvenlik'e personel alımı Resmi Gazete'de

Jandarma Genel Komutanlığı ile Sahil Güvenlik Komutanlığı, sözleşmeli ve muvazzaf subay alımı yapacağını duyurdu. 

GÜNDEM 24.12.2021, 08:12 24.12.2021, 10:18
Jandarma ve Sahil Güvenlik'e personel alımı Resmi Gazete'de

Resmi Gazete’de yayınlanan karara göre; Jandarma Genel Komutanlığı ile Sahil Güvenlik Komutanlığın'nda sözleşmeli ve muvazzaf subay alım yapılacak.

9 Ocak son gün

Sahil Güvenlik Komutanlığının sözleşmeli ve Jandarma Genel Komutanlığının muvazzaf/sözleşmeli subay ihtiyacına ilişkin başvurular, 24 Aralık-9 Ocak arasında online olarak yapılacak

Başvuru koşulları

Başvuru koşullarına ilişkin detaylar, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığının internet adresleri üzerindeki kılavuzlarda bulunacak.

Başvurular e-Devlet’ten

Başvurular yalnızca Jandarma ve Sahil Güvenlik KOmutanlığı’nın başvuru adreslerinden ve Personel Temin Sistemindeki e-Devlet kapısı aracılığıyla yapılacak. İnternet haricinde şahsen ya da posta yoluyla gönderilen başvurular dikkate alınmayacak. Başvurusu kabul edilip sınavlara katılmaya hak kazanan adayların, sınavlara ilişkin uygulama esasları, ücreti yatırma detayları, sınav tarihi, sınav merkezi ve diğer bütün duyurular başvurunun yapıldığı internet sitesi üzerinden ilan edilecek.

Yorumlar (0)