İzmir’de vahşet! Telefonda tartıştığı kişiyi kurşuna dizdi

İzmir’in Konak ilçesinde yaşayan 26 yaşındaki Mehmet Masum Özyekin, aynı mahallede bulunan 24 yaşındaki Mehmet Raşit Ö. ile telefonda tartışınca kurşun yağmuruna tutuldu. 

GÜNDEM 11.06.2022, 08:43 12.06.2022, 10:07
İzmir’de vahşet! Telefonda tartıştığı kişiyi kurşuna dizdi

İddiaya göre olay, Ballıkuyu Mahallesi’nde saat 22.30 sıralarında yaşandı. Mehmet Masum Özyekin ve Mehmet Raşit Ö. arasındaki telefon konuşması kısa süre sonra tartışmaya dönüştü. Telefonu kapattıktan sonra öfkesine hâkim olamayan Mehmet Raşit Ö. eline aldığı silahla otomobile binerek Özyekin’in kaldığı sokağa geldi. Özyekin’i bulduktan sonra 7 kez silahı ateşleyen zanlı, ardından yeniden otomobile binerek bölgeden uzaklaştı. 

Hastanede yaşamını yitirdi

Vücuduna 7 kurşun isabet eden 24 yaşındaki Özyekin, kanlar içinde yere yığıldı. Yaşanan olay sonrası bölgedeki vatandaşlar tarafından polis ekiplerine ihbarda bulunuldu. Bölgeye gelen aile yakınları tarafından Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Özyekin, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşama tutunamadı. Özyekin’in cansız bedeni, morga kaldırılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. 


Mehmet Masum Özyekin

Zanlı, her yerde aranıyor

Otomobiliyle kaçtıktan sonra izini kaybettirmeyi başaran zanlının yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. 

Yorumlar (0)