İzmir’de vahşet! Kendilerini uyaran güvenlik görevlisini darp ettiler

İzmir’in Karabağlar ilçesinde bulunan bir hastanenin güvenlik görevlisi olarak çalışan Ali Gelincik, içeride kalabalık oluşturan hasta yakınlarını uyarınca darp edildi. 

GÜNDEM 03.06.2022, 13:07 05.06.2022, 10:35
İzmir’de vahşet! Kendilerini uyaran güvenlik görevlisini darp ettiler

Olay, önceki gün Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşandı. İddiaya göre hastanenin Genel Cerrahi Bölümü’nde kalabalık oluşturan bir grup hasta yakını, kat hemşiresi tarafından uyarıldı. Hasta yakınlarının uyarıyı dikkate almaması üzerine hastanenin güvenlik görevlisi olan Ali Gelincik’ten yardım istendi. 

Hasta yakınlarından katı boşaltmalarını istedi

Genel Cerrahi Bölümü’ne çıkan güvenlik görevlisi, hasta yakınlarına katı boşaltmaları yönünde uyarıda bulundu. Ali Gelincik’e tepki gösteren hasta yakınları, “Diğer hasta yakınları da burada duruyor, sen gelip bizi uyarıyorsun” diyerek güvenlik görevlisini darp etmeye başladı. Yaşanan gerginlik, hastane personelleri ve vatandaşların araya girmesiyle son buldu. 

Acil serviste tedavi altına alındı

Vücudunun çeşitli yerlerinde derin yaralar oluşan Ali Gelincik, acil servise sevk edilerek tedavi altına alındı. İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.  

Yorumlar (0)