İzmir’de vahşet! Bebeğinin gözleri önünde bıçaklandı

İzmir Bayraklı’da bulunan müstakil bir evde, çıkan tartışma sonucu sinirlerine hâkim olamayan Ezo E. isimli şahıs, bebeğinin gözleri önünde anne Meryem Ç.’yi defalarca bıçakladı. 

GÜNDEM 06.05.2022, 11:50 07.05.2022, 15:54
İzmir’de vahşet! Bebeğinin gözleri önünde bıçaklandı

Olay, önceki akşam Çiçek Mahallesi’nde meydana geldi. Ziyaret için komşusuna giden Meryem Ç., evde Ezo E.’nin de olduğunu gördü. Bir süre sonra ikili arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten tartışma çıktı. Bağrışmaların duyulduğu evde bir süre sonra öfkesini dizginleyemeyen Ezo E., eline aldığı bıçakla Meryem Ç.’yi bıçaklamaya başladı. Meryem Ç.’nin toplamda 4 kez bıçaklandığı öğrenildi. 

Bıçak darbelerinden sonra kendini sokağa attı

Peş peşe aldığı bıçak darbelerinin ardından, bebek arabasının içinde bulunan çocuğunu da alarak sokağa kaçan Meryem Ç., çığlık atarak mahallelilerden yardım istedi. Bölgedeki vatandaşların olayı fark etmesi sonrası sağlık ve polis ekiplerine ihbarda bulunuldu. Bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaralı anneye ilk müdahaleyi bölgede yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Meryem Ç.’nin hayati tehlikesinin bulunup bulunmadığı Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılacak olan incelemelerin ardından netlik kazanacak. 

Sokak ortasında kalan bebeği babaannesi aldı

Genç kadının yaralar içinde hastaneye kaldırılması sonrası, bebek arabası içinde olan çocuk, sokak ortasında bir başına kaldı. Polis ekiplerinin aile yakınlarına ulaşarak durumu bildirmesi sonrası, bebeğin babaannesi bölgeye gelerek bebeği teslim aldı. Olayın ardından Ezo E. ise kaçarak izini kaybettirdi. Polis ekiplerinin zanlıyı yakalama çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın devam ettiği bildirildi. 

Yorumlar (0)