İzmir’de uyuşturucu operasyonu: Sakladıkları yer pes dedirtti

İzmir’in ilçesi Bayraklı ’da zehir tacirlerine gerçekleştirilen operasyonda, oyun kutusu içerisine vidalanarak gizlenmiş çok miktarda uyuşturucu madde tespit edildi.

GÜNDEM 25.07.2022, 09:25 25.07.2022, 17:24
İzmir’de uyuşturucu operasyonu: Sakladıkları yer pes dedirtti

Suçlu ve suçla mücadele kapsamında Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Bayraklı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, çalışmalarını hızla sürdürüyor. Bu noktada ekipler tarafından düzenlenen çalışmalarda L.A., isimli zanlının ilçede yasaklı madde ticareti gerçekleştirdiği belirlendi.

3 ayrı evden ve iş yerinden satış yapıyordu

Bu durum sonrasında eyleme geçen ekipler, zanlı L.A.,’yı fiziki ve teknik takibe aldı. Uyuşturucu ticaretini iş yerinden ve 3 ayrı evden gerçekleştirdiğini belirleyen ekipler, ikametlere eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

Uyuşturucuları oyun kutusuna saklamışlar

Düzenlenen operasyonda, oyun kutusu içerisine vidalanmış halde 31 gram taş kokain, 224 adet uyuşturucu hap, 2 adet hassas terazi ve 1,2 gram esrar polis ekiplerince ele geçirildi.

Diğer bir taraftan, uyuşturucu ticareti gerçekleştirdiği belirlenen F.H.A, Y.S. ve L.A. düzenlenen operasyonda polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Zanlıların emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirlendi.

Yorumlar (0)