İzmir’de korkunç cinayet: Babasını bıçaklayarak öldürdü

İzmir’de çocukluğundan bu yana babasından şiddet gördüğünü belirttiği iddia edilen genç, bir balık restoranında babasını bıçaklayarak öldürdü. Cinayet şüphelisi genç, babasını öldürdükten sonra emniyete giderek teslim oldu.

GÜNDEM 16.04.2022, 10:03 17.04.2022, 09:36
İzmir’de korkunç cinayet: Babasını bıçaklayarak öldürdü

Elde edilen bilgilere göre olay, gece saatlerinde İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde bir restoranda yaşandı. 29 yaşındaki D.G., daha önce de aralarında anlaşmazlık yaşanan babası 54 yaşındaki Haşmet Gürkan’ın bulunduğu balık restoranına giderek konuşmak istediğini söyledi. 

Babasını restoranda öldürdü

Babası tarafından içeri çağrılan D.G., getirdiği bıçakla babasını koltuk altı ve boğazından bıçakladı ve daha sonra olay yerinden uzaklaştı.

Olayı fark eden diğer müşterilerin ihbarı sonrasında bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bölge, polis ekipleri tarafından güvenlik çemberine alınırken, sağlık ekiplerince yapılan incelemeler sonucunda Haşmet Gürkan’ın yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Savcı tarafından Gürkan’ın cansız bedeni üzerinden yapılan incelemenin ardından cesedi İzmir Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

Cinayet şüphelisi teslim oldu

Olaydan sonra restorandan uzaklaşan Gürkan’ın oğlu D.G., emniyete giderek teslim oldu.

İlk ifadesinde her şeyi itiraf ettiği bildirilen D.G.’nin, çocukluğundan beri babasının, kendisine şiddet uyguladığını, bu yüzden cinayeti işlediğini söylediği aktarıldı.

Olaya ilişkin başlatılan soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0)