İzmir’de kadın cinayeti! Çiftlik evinde ölü bulundu

İzmir’in ilçesi olan Buca’da hayatını sürdüren bir kadın, evinde delici ve kesici bir aletle ölü halde bulundu. Kadının ölümüne sebep olduğu düşünülen bir şüpheli, kardeşinin kimliğiyle beraber kaçma girişimde bulunurken polisler tarafından yakalandı.

GÜNDEM 14.07.2022, 11:32 15.07.2022, 10:17
İzmir’de kadın cinayeti! Çiftlik evinde ölü bulundu

Hadise, Buca’ya bağlı olan OSB Mahallesinde bir çitlikte saat 01.30 sularına yaşandı. Alınan bilgilere göre, Kader Değirmen (38)’den haber alamayan yakınları ikamet ettiği eve gittiler. Kadının yaşadığı eve ulaşan yakınları, Kader Değirmen’i vücudunun çeşitli bölgelerinden delici ve kesici aletle öldürülmüş halde buldu.

Savcı inceledi, adli tıpa sevk edildi

112 Acile yapılan ihbar sonrasında olayın yaşandığı bölgeye polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Yaşamını yitiren Kader Değirmen’in bedeni, savcı tarafından gerçekleştirilen incelemenin sonrasında İzmir Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi.

Kardeşimin kimliğini kullandı

Yaşanan olay sonrasında polis ekipleri inceleme başlattı. Araştırmaların sonrasında talihsiz kadını öldürdüğü iddia edilen H.D.’nin peşine düşüldü. Şüpheli H.D.’nin kamyonetle olay yerinden kaçtığını tespit eden polis, zanlının Çamkule Mahallesi’nde olduğunu belirledi. Kamyoneti kontrol etmek için durduran polis ekipleri gerçekleştirdikleri kimlik incelemesinde, zanlının kardeşi olan A.D.’nin kimliğini yanında taşıdığını tespite etti. Kaçmak için kardeşinin kimliğini yanında götüren H.D.’yi polis ekipleri, cinayet zanlısı olarak gözaltına aldı.

Zanlının emniyette yapılan işlemleri sürerken, olay ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0)