İzmir’de garip hırsızlık olayı… Önce ne varsa aldılar, sonra yalvardılar

Hırsızlık yapmak için girdikleri evde, balkonda polis ekipleri tarafından yakalandı. Hırsızların olay sonrasında ise ev sahibi kadından özür dileyip yalvarma anları görenleri şaşırttı.

GÜNDEM 15.07.2022, 10:06 16.07.2022, 10:08
İzmir’de garip hırsızlık olayı… Önce ne varsa aldılar, sonra yalvardılar

İzmir'in ilçesi olan Konak’a bağlı Hilal Mahallesi'nde bulunan bir eve hırsızlar girdi. Durumu fark eden ev sahibi kadın, hızla polise ihbarda bulundu. İhbar sonrasında, olayın yaşandığı eve Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü devriye ekipleri gönderildi.

Çekçek arabası getirmişler

Bölgeye ulaşan polis ekipleri, evin önünde çalınan eşyaları taşımaya yardımcı olacak çekçek arabasının bulunduğunu tespit etti.

Bu durum sonrasında hızla evin önüne giden ekipler, giriş kapısının göbeğinin zorlandığını ve bu şekilde içeriye girildiğini belirledi. Bunun yanı sıra hırsızlar kapının dışarıdan açılmaması sağlayabilmek için arkasına destek yerleştirdiğini tespit etti.

Anahtarı aldılar, eve girdiler

Evin anahtarını mağdur edilen kadından alan polis ekipleri daireye girdi. Ekipler, dairede bulunan iç klima ünitesinin yerinden çıkarıldığını, fırının, su ısıtıcısının ve çamaşır makinesinin bulunduğu yerden alınıp kapıya kadar getirildiğini, elektrikli süpürge ve televizyonun teras bölüme alınıp taşınmaya hazır şekilde konulduğunu gördü.

Terasta saklandılar

Evin neredeyse bütün elektronik eşyalarını çalma girişiminde bulunan hırsızlar H.T ve H.T polis tarafından teras katında gizlenirken yanlarında getirdikleri aletlerle beraber kıskıvrak yakalandı.

Ev sahibi kadına dil döktüler

Hırsızların yakayı ele verdiği anlar ise cep telefonu kamerasına anbean yansırken, zanlılar H.T. ve H.T.'nin, ev sahibi kadına dil döktüğü görüldü.

Edinilen bilgilere göre, polis ekipleri tarafından gözaltına alınan zanlılar, ifade vermek üzere Boğaziçi Polis Merkezi Amirliğine sevk edildi.

Yorumlar (0)