İzmir’de feci kaza! Küçük kız tramvayın altında kaldı

İzmir’in ilçelerinden olan Konak’ta karşıdan karşıya geçerek sahile ulaşmak isteyen 12 yaşındaki küçük kız, tramvayın altında kaldı.

GÜNDEM 24.05.2022, 09:36 24.05.2022, 17:21
İzmir’de feci kaza! Küçük kız tramvayın altında kaldı

Konak ilçesinde 12 yaşındaki A.N.K isimli kız çocuğu, arkadaşıyla beraber sahile gitmek istiyordu. Mustafa Kemal Sahil Bulvarı Güzelyalı mevkiinde bulunan yoldan karşıdan karşıya geçmek için araçların arasından koşan küçük kız tramvayın çarpmasıyla beraber savruldu. Olay, Karataş Tramvay Durağından Konak’a gitmekte olan tramvay hattında gerçekleşti.

Ani fren yaparak durabildi

Savrulan kız tramvayın altına kaldı. Çevrede bulunan araç sürücüleri küçük kızın tramvayın altında kaldığını görünce hızla yardıma koştu. Tramvay ise yaşanan olay üzerine ani fren yaparak durabildi. Vatandaşların 112 Acil Sağlık ekiplerini aramasıyla beraber yerine ambulans gönderildi.

Çocuğun sağlık durumundan üzücü haber

Alınan bilgilendirmeye göre, gelen sağlık ekipleri tarafından İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen A.N.K., daha sonra ise İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne gönderildi. Vücudunun çeşitli bölgelerinde kırıklar ve ezilmeler görülen küçük kızın hayati tehlikesi devam ediyor.

Araç içi kamera anbean görüntüledi

Diğer yandan, yaşanan korkutucu kaza trafikte seyir halinde olan bir otomobilin araç içi kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde otomobillerin arasından hızlı bir şekilde koşarak yolun karşısına ulaşmak isteyen küçük bir kız çocuğu görülüyor. Daha sonra ise küçük kıza tramvay çarpıyor ve o savrulmayla tramvayın altında kalıyor. Son olarak çevredeki vatandaşların kıza yardım için koşuşturduğu görülüyor.

Yaşanan olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirlendi.

Yorumlar (0)