İzmir'den acı haber: 1 şehit

İzmir'deki Hava Eğitim Komutanlığı emrinde görev yapan bir askerin, eğitim bölgesindeki silah kazası neticesinde şehit düştüğü bildirildi.

GÜNDEM 25.03.2022, 01:14 25.03.2022, 12:39
İzmir'den acı haber: 1 şehit

Adıyaman Valiliği'nin resmi sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirilen açıklamada, İzmir'de bulunan Hava Eğitim Komutanlığı emrinde görev yapan Adıyaman nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Mahmut Güleş'in eğitim bölgesinde silah kazası neticesinde şehit düştüğü kaydedildi.

Askerin şehadet haberinin derin bir üzüntü ve acıya sebep olduğu belirtilen açıklamada, "Bu olayda yaşamını yitiren aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, TSK ile aziz Türk milletine sabır ve başsağlığı temenni ediyoruz. Kahraman askerimizin ruhu şad, mekanı cennet olsun." denildi.
 

"Oğlum da DEAŞ saldırısında şehit olmuştu"

Güleş'in şehadet haberi, kentteki Doyran köyünde ikamet eden ailesine verildi.

Güleş'in ağabeyi Bayram Güleş, basın mensuplara, oğlu Akif Güleş’in de 2016'da Fırat Kalkanı Harekatı esnasında DEAŞ terör örgütünün saldırısı neticesinde şehit düştüğünü ifade etti.

Güleş, "Her daim milletimizin ve devletimizin yanındayız. Her daim şehit olmaya hazırız. Devletimiz ne derse o." sözlerini sarf etti.

Şehidin evli ve 3 evlat babası olduğu belirtildi. 

Yorumlar (0)