İzmir'deki yıkım havadan görüntülendi

İzmir Emniyet Müdürlüğüne ait helikopterden Bayraklı ilçesindeki depremde yıkılan bölgeler görüntülendi.

GÜNDEM 01.11.2020, 21:59
İzmir'deki yıkım havadan görüntülendi

İzmir'de İl Emniyet Müdürlüğüne ait helikopterden Bayraklı ilçesindeki depremde yıkılan bölgeler görüntülendi.



İzmir'de deprem sonrası yıkılan Rıza Bey Apartmanı enkazındaki arama kurtarma çalışmasına devam ediliyor. İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne ait bir helikopterden Bayraklı ilçesindeki depremde yıkılan bölgeler görüntülendi.



Zaman zaman çalışmalar enkaz altından gelebilecek yardım çığlıklarını duyabilmek için kısa süreli olarak durduruluyor. Enkaz altından bir yandan üzücü haberler gelirken; bir yandan da mutluluk verici haberler geliyor. İzmir'deki son durum havadan çekilen görüntülerle gözler önüne serildi.



Arama-kurtarma faaliyetleri sebebiyle şehrin birçok yolu trafiğe kapatıldı. Kapatılan yollar sebebiyle oluşan trafik havadan görüntülendi. Arama kurtarma çalışmaları halihazırda devam ederken, bir yandan da yıkım tehlikesi olan binalar kontrollü olarak yıkılmaya başlandı.



​Enkaza dönüşen binaların gözüktüğü görüntülerde arama-kurtarma faaliyetlerinin vinçler ve iş makineleri ile sürdüğü görülüyor. Ayrıca yıkılan binaların etraflarında çadırlar kurularak ev sahipleri ve yakınlarının konaklaması sağlanıyor.

Yorumlar (0)