İzmir'de korkunç kadın cinayeti: Hamile kadını 16 yerinden bıçakladı

İzmir’de Anıl Y. isimli şahıs, dini nikahlı eşi olduğu ileri sürülen 5 aylık hamile kadın 17 yaşındaki Sezen Ünlü’yü 16 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

GÜNDEM 27.03.2021, 13:23 28.03.2021, 09:18
İzmir'de korkunç kadın cinayeti: Hamile kadını 16 yerinden bıçakladı

İzmir’in Konak ilçesinde korkunç bir cinayet işlendi. Anıl Y., dini nikahlı eşi olduğu belirtilen Sezen Ünlü’yü bıçaklayarak öldürdü.

5 aylık hamileydi

Dün gece saatlerinde İzmir’in Konak İlçesine bağlı Güney Mahallesi’nde meydana gelen olayda, 5 aylık hamile kadın 17 yaşındaki Sezen Ünlü, sokakta yürüdüğü sırada saldırıya uğradı. Saldırganın, Sezen Ünlü’nün dini nikahlı eşi olan ancak ayrı yaşadığı 24 yaşındaki Anıl Y. olduğu belirtildi. Saldırının ardından katil zanlısı Anıl Y. olay yerinden kaçarken Sezen Ünlü’nün kanlar içinde yere düştüğünü gören çevredeki sakinler hemen sağlık ve polis ekiplerini aradı. 

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Sezen Ünlü’yü Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan genç kadın, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Katil zanlısı yakalandı

Olayın ardından harekete geçen Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Anıl Y.’yi yakalayarak Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim etti.


Bebeği de hayatını kaybetti

16 bıçak darbesiyle öldürülen hamile kadın Sezen Ünlü’nün, karnındaki bebeğinin de hayatını kaybetti. Dini nikahlı olduğu Anıl Y. ile 18 yaşına girdikten sonra evlenmeyi düşünen Sezen Ünlü’nün, sosyal medyadaki paylaşımları yürekleri burktu.

Sezen Ünlü’nün, sosyal medya uygulaması Instagram’dan, Sezen Aksu’nun “Kaçak” şarkısının “Kim bilir kalır mıyım, ölür müyüm” sözlerini paylaştığı görülürken, hamile olduğu görüntüleri paylaştığı fotoğrafın altına ise “Sabırsızlıkla bekliyorum seni bebeğim” notunu düştüğü belirlendi.

Kıskandığım için öldürdüm

Sezen Ünlü’yü vahşice öldüren Anıl Y. isimli katil zanlısı, emniyetteki ifadesinde cinayeti kıskançlık sebebiyle işlediğini belirtti. 2 aydır Sezen Ünlü ile problem yaşadıklarını söyleyen Anıl Y., sosyal medyadan Ünlü'ye gelen bir mesaj sebebiyle tartıştıklarını ve bu sebeple cinayeti işlediğini ifade ettiği belirtildi.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.



İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürülen Sezen Ünlü'nün cenazesi, ailesi tarafından teslim alınarak Hacılarkırı Mezarlığına defnedildi. Sezen Ünlü'nün anneannesi Remziye Orallı, başına taktığı şalı ölen torununun mezarına bağladı. Babası ve annesi ayrı olan Ünlü'nün cenazesine annesi katılmadı.







Yorumlar (0)