İzmir'de doktora sopalı saldırı, güvenlik kamerasına yansıdı!

İzmir'de sopalı 3 kişi tarafından mesai bitiminde saldırıya uğrayan aile hekimi Ekin Hürel Günay, önceki günlerde hastaneden taburcu edildi. Sopalı şahısların Günay'a saldırdıkları anlar, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

GÜNDEM 13.10.2022, 11:29 Hakan Öksüz
İzmir'de doktora sopalı saldırı, güvenlik kamerasına yansıdı!

İzmir'de Ekin Hürel Günay adlı aile hekiminin mesai bitiminde sopalı 3 kişi tarafından saldırıya uğraması, kamuoyunun tepkisini çekmişti. Torbalı 5 No'lu Aile Sağlığı Merkezinde çalışan doktor Ekin Hürel Günay, bir hasta ile sağlık personelleri ile yaşanan tartışmayı sonlandırmak için beyaz kod vermişti. 

Mesai bitimini beklediler, sopalarla saldırdılar!

Beyaz kod verilen hasta ile yanında bulunan sopalı iki kişi, mesai bitimini beklemiş ve Ekin Hürel Günay'ı darbetmişti. 22 Ağustos'ta yaşanan olayda şiddetli darbeler alan aile hekimi Ekin Hürel Günay, ilk müdahalenin ardından Ege Üniversitesi Hastanesinde tedaviye alınmıştı. 

İş göremez raporu aldıktan sonra hastaneden taburcu edilen Ekin Hürel Günay, kendisine saldıran kişilerden birinin, daha önce sağlıkçılarla tartışan ve beyaz kod vererek uzaklaştırılan şahıs olduğunu söyledi. Günay'ın ifadesi üzerine gözaltına alınan S.A, F.A. ve S.A, tutuklandı.

Olayın görüntüleri servis edildi

Ekin Hürel Günay'ın saldırıya uğradığı anlar, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Mesai bitiminde Günay'ı minibüsle takip eden 3 kişinin, aracı park ederek ellerindeki sopalarla doktora doğru koştuğu görülüyor. Kavşağın yakınında doktoru yakalayan şahıslar, ellerindeki sopalara Günay'a vurmaya başlıyor. Saldırı nedeniyle doktorun baygınlık geçirdiği, zanlıların ise minibüse binerek kaçtığı görülüyor.

Yorumlar (0)