İzmir'de binada yangın çıktı! Belediye başkanı hastaneye kaldırıldı

İzmir'in Torbalı ilçesinde Belediye Başkanı İsmail Uygur'un yaşadığı apartman yangın çıktı. Dumandan etkilenen başkan Uygur ve diğer 6 kişi hastahaneye kaldırıldı.

GÜNDEM 06.03.2021, 09:22 06.03.2021, 12:35
İzmir'de binada yangın çıktı! Belediye başkanı hastaneye kaldırıldı

Akşam saatlerinde İzmir'in Torbalı ilçesindeki bir apartmanda yangın çıktı. İlçenin Belediye Başkanı İsmail Uygur ve ailesinin de yaşadığı apartmanda çıkan yangından sonra başkan Uygur ve diğer 6 kişi hastaneye kaldırıldı.

Komşuları uyandırdı

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur ve ailesinin de ikamet ettiği Cumhuriyet Mahallesindeki bir apartmanın 2. katında bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Olay yerine itfaiye ekipleri hemen intikal ederken yangından etkilenen Uygur ailesi ile beraber apartmandaki diğer kişilere ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Uygur ailesi, yangının ve dumanın etkisini hemen fark eden komşuları tarafından uyandırılarak dışarı çıkarıldı.

Başkanın hayati tehlikesi bulunmuyor

Yangından ve dumandan etkilenen İsmail Uygur, eşi Afet Uygur ve kızı Ege Uygur ile birlikte  diğer komşular olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Ege Uygur ve diğer apartman sakinleri hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edilirken Başkan Uygur ve Afet Uygur'un durumlarının iyi olduğu, hayati tehlikelerinin bulunmadığı aktarıldı.

Yorumlar (0)