İYİ Partili Belediye Başkanı’na saldırı düzenleyen kişi yakalandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Yomra Belediye Başkanı’na silahlı saldırıda bulunan şahıs ve azmettiricinin yakalandığını ifade etti.

GÜNDEM 11.06.2021, 22:30 11.06.2021, 22:42
İYİ Partili Belediye Başkanı’na saldırı düzenleyen kişi yakalandı

Bugün sabah saatlerinde Trabzon Yomra Belediye Başkanı’na silahlı saldırı düzenlenmişti. Saldırıda yaralanan Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’a geçmiş olsun dileklerini ileten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, saldırının azmettireni ve düzenleyen şahsın güvenlik güçlerince yakalandığını ifade etti.

Bakan Soylu, Yomra Belediye Başkanı’na saldıran kişinin tutuklandığını duyurdu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından Yomra Belediye Başkanı olan Mustafa Bıyık’a silahlı saldırı düzenleyen zanlının yakalandığını kaydetti.

Süleyman Soylu, resmi sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda şunları söyledi:

“Bu sabah Trabzon’da Yomra Belediye Başkanı’na yapılmış olan silahlı saldırıyı azmettireni ve zanlıyı silahlarıyla birlikte güvenlik güçlerimizce yapılan operasyonla gözaltına alındı. Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Bıyık’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”

Olayın geçmişi

Bu sabah saatlerinde belediye binasının önüne gelen Yomra Belediye Başkanı Bıyık'a makam aracından inmesinden sonra şüpheli bir şahıs tarafından silahla ateş edilmişti.

Kimsenin yaralnmadığı olay sonrası kaçan şüphelinin yakalanması için soruşturma başlatılmıştı.

Yorumlar (0)