İYİ Parti Milletvekili Örs'ün sağlık durumuna dair açıklama

TBMM'de meydana gelen kavganın ardından yoğun bakıma kaldırılan İYİ Parti Milletvekili Örs'ün sağlık durumu ile ilgili açıklama yapıldı.

GÜNDEM 07.12.2022, 14:54
İYİ Parti Milletvekili Örs'ün sağlık durumuna dair açıklama

TBMM'de düzenlenen bütçe görüşmeleri sırasında meydana gelen kavga sonucunda kafasına aldığı darbeyle yoğun bakıma kaldırılan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’ün yoğun bakımdan çıktığı açıklandı.

“Türkiye’yi bu düşünceden kurtarma konusunda kararlıyız”

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Hüseyin Örs’ün sağlık durumu ile ilgili bilgilendirme sağladı. Örs'ün yoğun bakımdaki tedavisinin bittiğini ve normal servise geçtiğini aktaran Zorlu, "Bilinmelidir ki bu şekilde gerçekleştirilen aslında demokrasimize ve Türk Milletinin iradesine karşı düzenlenmektedir. İYİ Parti olarak Türkiye’yi bu düşünceden kurtarma ve çıkarma konusunda kararlıyız" dedi.

Dün gerçekleştirilen bütçe toplantısı sırasında TBMM Genel Kurulu'nda İYİ Parti ve AK Parti milletvekilleri arasında arbede yaşanmıştı. Kavga esnasında AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık'ın yumruk attığı Örs'ün başında açılma oluşmuştu.

Kalbinde pil bulunduğu ifade edilen Örs'te ritim bozukluğu yaşanması sonucu hastanenin yoğun bakım servisine kaldırılmış ve tedavi altına alınmıştı.

Yorumlar (0)