İşte PKK'nın bittiğinin fotoğrafı

Yurt içinde sayıları 400 civarında kalan ve güvenlik güçlerinin operasyonları ile başlarını inlerinden çıkaramaz duruma gelen PKK'lı teröristler, roketatarı bile kendileri atamıyor.

GÜNDEM 19.07.2020, 15:40
İşte PKK'nın bittiğinin fotoğrafı

Bölücü terör örgütü PKK mensubu teröristler, Türk askerine ve Türk polisine karşı kullanmaları için dışarıdaki sahipleri tarafından ellerine tutuşturulan silahları kullanamaz duruma geldi.

Kahraman Türk güvenlik güçlerinin nefes almak için inlerinden çıkardıkları burunlarını bile patlattığı teröristler, toprak altında köstebeklerden daha fazla zaman geçiriyor.

Mehmetçiğin dikkati...

Operasyonlarını aralıksız sürdüren Türk güvenlik güçleri, Hakkâri'nin Çukurca ilçesi kırsalındaki operasyonda iki roketatar tespit etti.

Bir komandonun dikkatini çekerek uyarması üzerine komandolar roketatarların bulunduğu noktanın gerisine çekilerek kendilerini güvene aldı.

Roketatarlardan birinin uzaktan kumanda ile patlatılacak şekilde bir düzenekle tuzaklandığı görüldü.

Diğer roketatar ise kayalıklar arasına özenle sıkıştırılmış ve yaklaşık 40 derecelik açıyla bir yöne konumlandırılmıştı.

Roketatarın menzili ve açısını hesaplayan komandolar, roketatarın üs bölgesini hedef alacak şekilde yerleştirildiğini tespit etti.

Konuya ilişkin görüntüleri paylaşan Millî Savunma Bakanlığı, kahraman komandoların dikkati sayesinde bölücü terör örgütü PKK'nın üs bölgelerine yönelik saldırısının önlendiğini vurguladı.

Yorumlar (0)