İşte Kadir Şeker'in sağlık raporu!

Konya'da şiddet gören bir kadını kurtarmak isterken Özgür Duran'ın ölümüne sebep olan Kadir Şeker'in sağlık raporu ortaya çıktı. Söz konusu raporda, kavganın Kadir Şeker üzerinde bıraktığı izlere ayrıntılarıyla yer verildi. 

GÜNDEM 20.02.2020, 09:20
İşte Kadir Şeker'in sağlık raporu!

Olay, 5 Şubat günü Konya'nın Selçuklu ilçesine bağlı Kosova Mahallesi'nde bulunan bir parkta gerçekleşti.

Üniversite sınavlarına hazırlanan fen lisesi öğrencisi Kadir Şeker, parkta şiddet gören Ayşe D.'ye yardım etmek isterken arbede çıktı. Kadir Şeker, arbede sırasında kadına şiddet uygulayan Özgür Duran'ı kalbinden bıçakladı. Özgür Duran olay yerinde yaşamını yitirirken, Kadir Şeker "kasten adam öldürme" suçundan tutuklandı. 

Kadir Şeker'in soruşturma dosyasına giren sağlık raporu ortaya çıktı.

Söz konusu raporda, "sağ boyun literalinde iki santimetrelik alanda hiperemi, sağ gözaltında 4x2 santimetrelik alanda sıyrık, sol boyun literalinde 6x3 santimetrelik darp izi, sol göz altında sıyrık; sol el başparmakta yüzeysel kesi, sağ el birinci parmakta kesik, her iki dizde beyaz sklerotik değişiklikleri mevcut" ifadelerine yer verildi. 

Öte yandan Kadir Şeker'in, tüm bu lezyonların "kavga sonucu meydana geldiğini" ifade ettiği de bildirildi. 

Kriminal raporda da Kadir Şeker'in üzerindeki kazak ve atletin sol göğüs bölgesinde kesiklerin mevcut olduğu, bunların bıçak ile oluştuğu kaydedildi.

"Ses duymadım"

Ayşe D. verdiği ifadede, Özgür Duran ile tartıştıkları esnada bir kadının gelerek ne olduğunu sorduğunu söylemişti. Daha sonra da Özgür Duran’ın da o kadını kovduğunu kaydetmişti.

Savcılık tarafından yapılan araştırmada o kadın da bulundu. H.G. isimli kadın, verdiği ifadede "Ben bir şey görmedim, ses de duymadım." dedi. 

Yorumlar (0)