İşte Atakan Arslan'ı şehit eden alçakların dosyası

Yiğit polis memuru Atakan Arslan'ın şehit edildiği saldırıda tetiği çektiği tespit edilen alçağın 10 ayrı suç kaydının olduğu ortaya çıktı.

GÜNDEM 31.05.2020, 16:24 01.06.2020, 00:23
İşte Atakan Arslan'ı şehit eden alçakların dosyası

Diyarbakır'da polis memuru Atakan Arslan'ın şehit olduğu alçak saldırının faili olarak yakalanan M.E.C. isimli hainin sabıka kayıtları kontrol edildiğinde son 6 yılda 10 ayrı suç kaydının olduğu görüldü. Tetiği çeken alçağın yanındaki diğer iki hainin de M.E.C.'den çok farkının olmadığı ortaya çıktı. Hainlerin, yiğit polis memuru Atakan Arslan'a kahpeçe saldırmayı tercih etmelerinin nedeni de sabıka kayıtlarına bakıldığında anlaşıldı.

Diyarbakır merkez Bağlar ilçesi 5 Nisan Mahallesi'nde dün yiğit polis memuru Atakan Arslan'ın şehit olduğu silahlı saldırıya ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma sürüyor.

Bağlar İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli yiğit polis memuru Atakan Arslan'a karşı tetiği çektiği belirtilen M.E.C. ve olay anında yanında bulunan F.A. ile M.A'nın emniyetteki işlemleri de sürüyor.

Tam anlamıyla insanlık zararlısı oldukları ortaya çıktı

Polis katili olan M.E.C. isimli alçağın son 6 yılda "ateşli silah, bıçak ve diğer aletler bulundurmak", "kasten yaralama", "uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak" ve "hırsızlık" gibi 10 ayrı suçtan sabıka kaydının bulunduğu belirlendi.

Tam bir toplum zararlısı olduğu görülen 3 alçaktan diğer ikisinin de tetiği çeken hain M.E.C.'den farkının olmadığı görüldü.

Tetiği çeken hain M.E.C.'nin yanında bulunan ve M.E.C. ile birlikte hareket eden F.A. isimli alçağın "kasten yaralama", "kapkaç", "uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak", "resmi belgeyi bozmak" suçlarından 7 adet sabıkasının olduğu, M.A. isimli diğer hainin ise "kasten yaralama", "gasp", "uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak" ve "evden hırsızlık" suçlarından 11 adet sabıka kaydının bulunduğu ortaya çıktı.

Yorumlar (0)