İstanbul’daki aile sağlığı merkezinde satırlı saldırgan paniği 

İstanbul’daki bir aile sağlığı merkezinde meydana gelen olayda bir şahıs, elindeki satırla sağlık merkezine girip eşyalara ve duvar panolarına zarar verdi. Olayın ardından kayıplara karışan zanlı, polis ekiplerinin titiz çalışması sonucunda yakalandı ve Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yatırıldı. 

GÜNDEM 25.11.2021, 15:58 25.11.2021, 16:09
İstanbul’daki aile sağlığı merkezinde satırlı saldırgan paniği 

İstanbul’da gerçekleşen olayda bir şahıs elinde baltayla aile sağlığı merkezine girdi. Burada eşyalara ve duvar panolarına satırla zarar veren erkek saldırgan, kendini kaybetmiş gibiydi. 



Çalışanlar, nereye kaçacaklarını bilemedi 

Aile sağlığı merkezinde çalışan doktor ve hemşireler ile diğer görevliler, satırlı şahıstan nasıl kaçacaklarını bilemediler ve kendilerini odaya kapattılar. Gördüğü her eşyaya satırla zarar veren şahıs, sonunda satırı fırlattı ve koşar adımlarla uzaklaştı.  



Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatırıldı

Hiçbir çalışana, canlıya saldırmayan erkek şahısın ardından içeridekiler polis ekiplerine haber verdi. Aile sağlığı merkezine gelen polis ekipleri, titiz çalışmaları sonrasında satırlı saldırganı tespit etti. Kimliği basınla paylaşılmayan erkek saldırganın 15 Kasım 2021 tarihinde Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yatırıldığı öğrenildi. 

Yorumlar (0)