İstanbul’da yabancı uyruklu şahıs, taksi bulamadığı durağın çalışanını dövdü 

İstanbul Şişli’de yabancı uyruklu bir şahıs, taksiye binmek için durağa geldi. Durakta taksi olmadığını gördükten sonra da durak çalışanı 67 yaşındaki Yaşar Tiryaki’yi tekme tokat dövdü. Hastaneye kaldırılan yaşlı adamın başına dikiş atıldı. Porselen dişleri kırılan durak çalışanı, kendinden geçmiş haldeyken çevredekiler de yabancı uyruklu şahsı yakaladı. Polis tarafından gözaltına alınan şahıs, adli makamlar tarafından serbest bırakıldı. 

GÜNDEM 02.01.2022, 17:44
İstanbul’da yabancı uyruklu şahıs, taksi bulamadığı durağın çalışanını dövdü 

İstanbul Şişli Bomonti’de meydana gelen olayda yabancı uyruklu bir erkek, eşi ve çocuğuyla birlikte taksi durağına geldi. Binmek üzere taksi soran şahıs, 67 yaşındaki durak çalışanı Yaşar Tiryaki, o anda elinde taksi olmadığını ve beklemesi gerektiğini söyledi. Bu konuşma üzerine duraktan ayrılan yabancı uyruklu erkek, 10 dakika sonra tekrar geldi ve Tiryaki ile önce tartıştı sonra da tekme ve tokat atmaya başladı.  



Tekmeleri ile porselen dişi kırdı 

Tiryaki'ye yumruk ve tekmelerle saldıran şahıs, yaşlı adamı yere düşürdü ve saldırmaya devam etti. Yumruk atmakla yetinmeyen yabancı uyruklu kişi, yaşlı adamı yerde defalarca tekmeledi. 67 yaşındaki Tiryaki’nin porselen dişleri, aldığı darbeler sonucu kırıldı. Kafasının farklı bölgelerinde zedelenmeler bulunan Tiryaki’ye kaldırıldığı hastanede pek çok dikiş atıldı.  



Saldırgan, serbest bırakıldı 

Kaldırıldığı hastanede darp raporu alan Yaşar Tiryaki, yaşanan olayın ardından polis merkezine giderek yabancı uyruklu şahıstan şikayetçi oldu. Kamera kayıtlarını inceleyen polis, yabancı uyruklu şahsı gözaltına aldı ancak adli makamlar, ismi ve uyruğu açıklanmayan kişiyi serbest bıraktı. Olayın ardından konuşan Tiryaki ise şunları dile getirdi: “İstanbul’da nasıl bir taksi kaosunun olduğunu milletimiz biliyor. Biz de durak çalışanları olarak saldırılara uğruyoruz. Neden? Takside zaman zaman taksi olmuyor. Olmadığında da neden olmadığı için saldırılıyor. Hakaretler, küfürler ediliyor. Neden olmadığını açıklamaya çalışıyoruz. Daha fazla saldırıyorlar. Ben de darp edildim. Bana bunları yaşatan kişi kaçtı gitti. Durakta taksi olmadığında beklemelerini söylüyoruz. Ben, bana saldıran kişinin art niyetli olduğunu düşünüyorum çünkü önce biraz bekledi sonra saldırdı.” 

Yorumlar (0)