İstanbul’da kamyonet ile taksi kafa kafaya çarpıştı: 3 yaralı

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde kamyonet ile bir taksi kafa kafaya çarpıştı. Kazada 3 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

GÜNDEM 03.06.2022, 08:46 03.06.2022, 16:33
İstanbul’da kamyonet ile taksi kafa kafaya çarpıştı: 3 yaralı

Edinilen bilgiye göre trafik kazası sabah saat 06.00 sıralarında Hekimsuyu Caddesi’nde yaşandı. Olcay Çetinkaya tarafından kullanılan 42 CAH 74 plakalı kamyonet, bulvardan ana caddeye çıkmak istedi. Tam o esnada Hüseyin Yavuz’un kullandığı 34 TFM 98 plakalı taksi de karşı yöne geçmek için hareketlenince iki araç kafa kafaya çarpıştı. 

Sarı ışıkta durmayarak aceleci davrandılar

Trafik kazası esnasında iki aracın da sarı ışıkta durmayarak aceleci davrandıkları iddia edildi. Şiddetli şekilde kafa kafaya çarpan araçlar kullanılamaz hale gelirken, taksi şoförü Hüseyin Yavuz ve aracında bulunan bir yolcu yaralandı. Kamyonette bulunan bir kişinin de yaralandığı kazada, kamyonet sürücüsünün durumunun iyi olduğu açıklandı. 

3 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı

Kaza sonrası bölgedeki vatandaşların ihbarıyla bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Taksi içinde sıkışan Hüseyin Yavuz ve yolcusu, itfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesi ile kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Kamyonette bulunan yaralı vatandaş da ambulans eşliğinde hastaneye sevk edildi. Kaza sonrası hurdaya dönen taksi, bölgeye çağrılan çekici eşliğinde yoldan kaldırıldı. 

Yorumlar (0)