İstanbul’da intihar girişiminde pes dedirten anlar! İş arkadaşı çalışmaya devam etti

Levent’te inşası yapılmaya devam eden bir yapının iskelesine çıkan bir kişi, işten atıldığı ve firmadan parasını alamadığını öne sürerek intihar girişiminde bulundu.

GÜNDEM 25.07.2022, 14:45 25.07.2022, 14:51
İstanbul’da intihar girişiminde pes dedirten anlar! İş arkadaşı çalışmaya devam etti

İstanbul’un ilçesi olan Beşiktaş’a bağlı Levent'te inşası devam eden bir yapını iskelesine tırmanan bir kişi, parasını alamadığını ve işten çıkartıldığını iddia ederek iddiasıyla intihar etmek istedi. Olay yerine ulaşan polis ekiplerinin ikna etmeye çalıştığı gencin o sırada yan tarafında bulunan iş arkadaşının kaynak yapmayı sürdürmesi ise şaşkınlığa yol açtı. Beşiktaş polis ekiplerinin kısa bir süre içerisinde ikna ettiği şahıs ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

“Paramı alamıyorum” dedi, intihara teşebbüs etti

Hadise, Beşiktaş’ın ilçesi olan Levent’e bağlı Büyükdere Caddesi üzerinde geçtiğimiz pazartesi günü saat 10.30 sularında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, sokak üzerinde inşası devam eden bir yapının iskelesine tırmanan 26 yaşındaki 3 çocuk babası ve evli Salih Ç., kısa bir süre öncesinde işinden çıkartıldı. Tazminatının ve maaşının kendisine verildiği ifade edilen genç, firmadan alacağı olduğunu öne sürerek daha öncesinde çalıştığı inşaat bölgesine girdi. İnşaatta bulunan bir iskeleye çıkan genç, daha sonrasında intihar etmek istedi. Gencin bu davranışını gören çalışanlar, durumu yetkililere haber verdi. İhbar sonrasında bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa bir süre içerisinde olay yerine ulaşan polis ekipleri intihar etmek isteyen genci vazgeçirmek için ikna çalışmalarına başladı. Sağlık ekiplerinin önlem amaçlı beklediği olayda, itfaiye ekipleri ise içeride tedbir aldı.

O intihar etmek istedi, arkadaşı kaynak yapmaya devam etti

Diğer bir yandan, ikna çalışmalarının devam ettiği sırada gencin intihar girişiminde bulunduğu alanın hemen yan kısmında bir iş arkadaşı çalışmayı sürdürdü. Hiçbir şey yaşanmıyormuş gibi işini yapmayı sürdüren işçinin o anları ise “pes” dedirtti. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ikna çalışmalarının sonrasında genç tırmandığı yerden aşağı indirildi. Polis arabasına bindirilen genç daha sonra Levent Polis Merkezi Amirliğine götürüldü. Merkezde ifadesi alınan ve adli işlemleri tamamlanan genç, savcılık istemiyle serbest bırakıldı.

Yorumlar (0)