İstanbul’da ‘İmamoğlu istifa’ sesleri

İstanbul’un Avcılar ilçesinde yaşanan metrobüs kazası sebebiyle, metrobüs güzergâhında saatlerce yürümek zorunda yolcular, “İmamoğlu istifa” sloganları attı. 

GÜNDEM 10.09.2022, 09:38 10.09.2022, 09:41
İstanbul’da ‘İmamoğlu istifa’ sesleri

Dün akşam saat 18.30 sıralarında Avcılar Şükrübey metrobüs durağında feci bir kaza yaşandı. İki metrobüsün kafa kafaya çarpıştığı faciada toplam 99 kişi yaralandı. Kaza sonrası bölge adeta savaş alanına döndü. Yaşanan kaza sebebiyle kentin büyük bölümündeki metrobüs seferleri de durduruldu. Metrobüs güzergâhı üzerinde saatlerce yürümek zorunda kalan birçok yolcu ise yaşanan duruma isyan etti. 

Metrobüs güzergâhı üzerinde saatlerce yürüdüler

Metrobüs güzergahı üzerinde yürüyerek ulaşmak istedikleri adrese varmaya çalışan bazı vatandaşlar ise, ‘İmamoğlu istifa’ şeklinde bağırarak yaşanan mağduriyete tepki gösterdi. Yaşanan o anlar, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına da yansıdı. Videoda yüzlerce vatandaşın güzergâh üzerinde bulunduğu ve bazılarının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu istifaya davet ettiği görülüyor.

Yorumlar (1)
Erhan 2 yıl önce
İmamoğlu kaza yaptırdı dimi İmamoğlu istifa nedir ülke elden gitmiş ülke komple satılmış bugıne kadar istifa seslerini sokakta görmedik kör ve Cahit bi topluma denk gelmek bizim kaderimiz