İstanbul’da hayatı felç eden kar, dünya basınına yansıdı

İstanbul’da hayatı durduran yoğun kar yağışı dünya basınının nabzını tutan önemli gazetelerin manşetlerinde duyuruldu. Gazeteler, İstanbul uçak seferlerinin iptal edildiğini haber verdi haber verirken bazı görüntüleri de görsellerine taşıdı.

GÜNDEM 25.01.2022, 08:30 25.01.2022, 09:15
İstanbul’da hayatı felç eden kar, dünya basınına yansıdı

İstanbul’daki kar yağışı günlerdir etkisini artırarak sürdürürken vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. İnsanların ulaşım sağlayamadığı, belediye ve karayollarının da sürekli yağan kara çare olamadığı metropoldeki facia, dünya basınına yansıdı. 



İstanbulluların sesi dünyada yankılandı 

Vatandaşın çektiği zorluklardan kesitleri görsellerine taşıyan gazeteler, uçuşların durdurulduğunu ve yolların kapatıldığını paylaştı. Türkiye’ye sık sık geliş-gidiş yapan Ortadoğulular için hizmet veren gazeteler başta olmak üzere Rusya ve Avrupa gazeteleri de kar çilesinden bahsederken vatandaşlar da uyarıldı. 

“Türkiye’deki yoğun kar yağışı, İstanbul havalimanını trafiğe kapattı”, “Yoğun kar yağışı Türkiye’nin büyük şehrini vurdu”, “İstanbul havalimanı, Güneydoğu Avrupa’daki kar tahribatının ortasında kaldı” gibi başlıkların atıldığı önemli haberlerden bazıları şu şekilde: 











Yorumlar (0)