İstanbul’da güpegündüz kurşun yağmuru

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde geçtiğimiz hafta yaşanan bir olay kan dondurdu. Silahlı bir saldırgan aracını yolun ortasında bırakarak gündüz vakti bir iş yerine kurşun yağdırdı. Çevredeki vatandaşların şahit olduğu dehşet anları kameralar tarafından kaydedilirken, ‘Japon’ lakaplı zanlı polisler tarafından kıskıvrak yakalandı.

GÜNDEM 14.10.2021, 14:06 16.10.2021, 11:05
İstanbul’da güpegündüz kurşun yağmuru

Edinilen bilgiye göre olay, geçtiğimiz hafta Cuma günü sabah saatlerinde meydana geldi. Zanlı vatandaşların yoğun olarak kullandığı caddede arabasını aniden durdurarak silahıyla birlikte aşağı indi. Ve çevredeki bakışlara aldırmadan bir dernek ile avukatlık bürolarının olduğunu iş yerini kurşunladı. Etraftaki kişilerin büyük panikle kaçıştığı o anların ardından saldırgan arabasına binerek hızla olay yerinden uzaklaştı. Olayına ardından hemen çevredeki vatandaşlar polise ihbarda bulundu.

Kağıthane polisleri hemen yakaladı

 İhbar üzerine hemen olay yerine ulaşan Kağıthane’ye bağlı polis ekipleri ilk olarak çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. Görüntüler üzerinden kısa bir çalışma yapan emniyet güçleri, saldırıyı gerçekleştiren şahsın eşgalini belirledi. ‘Japon’ lakabı ile tanınan Hakan T. polislerin operasyonu ile kısa sürede ele geçirilerek gözaltına alındı.

Yorumlar (0)