İstanbul’da fabrika alev aldı! 4 ilçeden itfaiye ekibi sevk edildi

İstanbul Arnavutköy’de bulunan ve aydınlatma malzemeleri üzerine üretim gerçekleştiren bir fabrikada sabah saatlerinde büyük bir yangın çıktı. Olay yerine 4 ilçeden itfaiye ekipleri gönderildi. Dumandan etkilenen 1 vatandaş ise hastaneye kaldırıldı.

GÜNDEM 17.05.2022, 09:57 17.05.2022, 11:45
İstanbul’da fabrika alev aldı! 4 ilçeden itfaiye ekibi sevk edildi

Sabah 07.30 sıralarında, henüz belirlenemeyen bir sebeple çıkan yangın, kısa sürede büyüdü. Yangını gören vatandaşlar, ekiplere ihbarda bulunarak yardım istedi. 



1 vatandaş hastaneye kaldırıldı

Bölgeye Çatalca, Esenyurt, Beylikdüzü ve Esenyurt’tan itfaiye ekipleri gönderildi. Vatandaşlar da ellerindeki damacanalarla birlikte söndürme çalışmalarına bir süre katkı vermeye çalıştı.Yangın söndürme çalışmalarına destek vermek isteyen bir vatandaş dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.



Yangın kısmen kontrol altına alındı

İhbar üzerine bölgeye gelen emniyet güçleri, olay yerine girişleri yasakladı ve fabrika çevresinde güvenlik önlemlerini arttırdı. Fabrika yakınında bulunan bazı sokaklar yaya ve araç geçişine kapatıldı. Bölgede bulunan çevre işletmelerde de çalışmalara ara verildi. Sabah başlayan söndürme çalışmaları kapsamında yangın öğle saatlerinde kısmen kontrol altına alındı.



Yorumlar (0)