İstanbul’da eşi gözaltına alınan kadın, sinir krizi geçirdi

İstanbul’da, bir cinayete karıştığı öne sürülen eşinin gözaltına alınması sonrası sinir krizi geçiren kadın, evde eline geçen ne kadar malzeme varsa hepsini aşağıya attı. 

GÜNDEM 17.07.2022, 14:59 18.07.2022, 13:51
İstanbul’da eşi gözaltına alınan kadın, sinir krizi geçirdi

Şişli ilçesine bağlı Mecidiyeköy semtinde yaşayan bir vatandaş, önceki gün cinayete karıştığı iddiasıyla polis ekipleri tarafından sokak ortasında yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinin ardından cezaevine gönderilen şahsın eşi, haberi öğrendikten sonra sinir krizi geçirdi. Evde bulunan tabak, çanak ve bardak gibi eline geçen tüm malzemeleri pencereden aşağı atan kadın, öfkesine hâkim olamayarak uzun süre çığlık attı. 

Kadının çocukları, amcalarının evinde koruma altına alındı

Evdeki malzemeleri tek tek aşağıya atan kadın, bölge halkına da büyük korku yaşattı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kadını sakinleştirdikten sonra emniyete götürdü. Emniyette ifadesi alınan kadın, eşinin cezaevine girmesiyle çocukları ile beraber kimsesiz kaldığını ve bu sebeple sinirlerine hâkim olamadığını dile getirdi. İfadesi alınan kadın, ardından serbest kalarak yeniden evine döndü. Öte yandan olayın ardından açıklamalarda bulunan bazı görgü tanıkları, sinir krizi geçiren kadının kız çocuğunu bir süre tokatladığını iddia etti. Şahsın iki çocuğu da amcalarının ikamet adresinde koruma altına alındı. 





Yorumlar (0)