İstanbul’da toplu taşıma ücretsiz! Millet Bahçesi’ne nasıl gidilir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde, Cumhur İttifakı’nın teklifiyle bugün kentteki tüm toplu taşıma araçlarının ücretsiz olması kararlaştırıldı. Atatürk Havaalanı Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilecek olan ‘İlk Fidan Dikim Töreni’ne katılmak isteyen vatandaşlar için de ulaşım rehberi yayımlandı.

GÜNDEM 29.05.2022, 13:47 29.05.2022, 13:50
İstanbul’da toplu taşıma ücretsiz! Millet Bahçesi’ne nasıl gidilir?

İstanbul’un fethinin 569’uncu yıl dönümü sebebiyle bugün İstanbul’daki tüm toplu taşıma araçları ücretsiz hizmet veriyor. Konu hakkında bir mesaj yayımlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, bugün Marmaray’ın da ücretsiz olarak çalışacağını duyurdu. 

Millet Bahçesi’ne ulaşım rehberi yayımlandı

Atatürk Havaalanı’nda bugün gerçekleştirilecek olan ‘İlk Fidan Dikim Töreni’ne katılmak isteyen vatandaşlar da ulaşım güzergâhlarını araştırmaya başladı. Vatandaşların bölgeye hızlı erişimini sağlamak için bir ulaşım rehberi yayımlanarak güzergâh bilgileri aktarıldı. 

Millet Bahçesi’ndeki programa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak

Atatürk Havaalanı Millet Bahçesi’nde bugün ‘İlk Fidan Dikim Töreni’nin yanı sıra fetih şöleni de yaşanacak. İstanbul’un fethinin yıl dönümü sebebiyle çeşitli organizasyonların düzenleneceği kutlama programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da yer alacak. Vatandaşların bölgeye kolay ve hızlı erişimi için yayımlanan ulaşım rehberi, katılımcıların da en uygun güzergâhı keşfetmeleri açısından önemli bir kolaylık sağlıyor. 

Yorumlar (0)