İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapandı

Son basamağının yapılacağı 57'nci Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu için İstanbul'da bazı bölgelerde ki yollar trafiğe durduruldu.

GÜNDEM 17.04.2022, 09:45 18.04.2022, 09:21
İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapandı

Cumhurbaşkanlığı gözetiminde, gerçekleştirilen Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 57'nci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun son etabı bugün yapılacak.Bisiklet turu yapılmasından önce, saat 06.00 ‘dan itibaren İstanbul'da bazı bölgelerde ki yollar trafik akışı durduruldu.

Farklı yollara yönlendiriliyor

Kapanan yollarda herhangi bir aksaklık yaşanmaması için trafik ekipleri, araç sürücüleri farklı yollara yönlendiriyor.

Anadolu yakasında da Bağdat Caddesi, Üsküdar-Harem Sahil yolu ve bazı yan yollar trafik akışı durduruldu. Avrupa yakasında; Reşadiye Caddesi, Kennedy Caddesi, Galata Köprüsü, Sarıyer ve Beyoğlu'nda belirli yollar ile Dolmabahçe ve Çırağan yolu çift yönlü olarak trafiğe durduruldu.

Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ise bisiklet grubunun yaklaşmasına 15 dakika kala trafik akışı kapatılacak.

Yarış süresince bisikletçiler 2 defa kıta değiştirecek. Daha önce 1915 Çanakkale Köprüsü'nden geçiş yapan sporcuların, bu şekilde dünyanın tek ve ilk kıtalararası aşamalı bisiklet yarışmasında 3 kez kıta değiştirecekleri belirlendi.

Yorumlar (0)