İstanbul’da 4 otobüs birbirine girdi: 1 yaralı

İstanbul’un Üsküdar ilçesinde biri İETT olmak üzere toplam 4 otobüs birbirine girdi. Olayda bir otobüs şoförü hafif yaralandı. 

GÜNDEM 11.06.2022, 12:32 12.06.2022, 14:53
İstanbul’da 4 otobüs birbirine girdi: 1 yaralı

Trafik kazası, Üsküdar’da bulunan Nur Kuyusu Caddesi’nde meydana geldi. Seyir halinde olan 34 JD 2996 plakalı İETT otobüsü, kaygan zemin sebebiyle kontrolden çıkarak yolun sağ tarafından bekleyen 07 AVG 042 plakalı tur otobüsüne çarptı. 

Tur otobüsünün şoförü hafif yaralandı

Çarpmanın etkisiyle hareket eden tur otobüsü ise önünde bekleyen 07 AUY 112 ve 42 BDS 086 plakalı otobüslere çarptı. Meydana gelen trafik kazası sebebiyle tur otobüsünün şoförü hafif yaralandı. Kazaya karışan otobüslerde ise maddi hasar meydana geldi. 

Kaza sırasında otobüslerde yolcu yoktu

Trafik kazası sonrası bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yol üzerinde başka bir kazaya sebebiyet vermemek adına polis ekipleri tarafından güvenlik önlemleri alındı. Bir süre trafiğe kapatılan yol, otobüslerin bölgeden çekilmesinin ardından yeniden araç geçişine açıldı. Öte yandan kazaya karışan tur otobüslerinin gezi amacıyla Antalya ve Konya’dan geldiği, kaza sırasında araçlarda yolcu olmadığı bildirildi. 

Yorumlar (0)