İstanbul’da 26 kişi, sandalye ve yumruklarla polislere saldırdı

İstanbul’da bir düğün salonunun eğlence mekanı olarak kullanıldığı yönündeki ihbar üzerine olay yerine giden ekipler, içeride bulunan 26 erkeğin saldırısına uğradı. Bunu üzerine tüm saldırganları gözaltına alan polis ekipleri, tümünün tutuklandığını duyurdu. 

GÜNDEM 14.02.2022, 08:37
İstanbul’da 26 kişi, sandalye ve yumruklarla polislere saldırdı

İstanbul Sultangazi’ye bağlı Uğur Mumcu Mahallesi’nde bugün 02.00 sularında yaşanan olayda polis, ihbar üzerine harekete geçti. Sultangazi'de bulunan bir düğün salonunun eğlence mekanı olarak kullanıldığı belirtilen ihbarda olay yerine gelen polis ekipleri saldırıya uğradı. 



Alkol alan 26 şahıs polise saldırdı 

Sözde düğün salonu olan mekanda yüksek sesle müzik dinleyip alkol alan 26 şahıs, baskın yapan polise sandalye ve yumruklarla saldırdı. Olay yerine destek ekibi çağırılması üzerine 26 saldırganın tümü zorla gözaltına alındı.  



Saldırganların hepsi tutuklandı 

Olay yerinden gözaltına alınan 26 kişi, ifadelerini verdikten sonra adli makamlara sevk edildi. Polise saldırmak suçundan tümü tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Eğlence mekanı olarak kullanılan düğün salonunun işletmecisi ve sahibine ise para cezası uygulandı. 

Yorumlar (0)