İstanbul Valiliği: Yarın için toplu taşıma kullanın

İstanbul Valiliği tarafından, yarın Atatürk Havaalanı Millet Bahçesi'nin temel atma programı ve çok sayıda ilçedeki kültür-sanat etkinliklerinden ötürü yurttaşlara toplu taşıma araçları ve alternatif güzergahlarını kullanmaları tavsiyesinde bulunuldu.

GÜNDEM 28.05.2022, 20:11 29.05.2022, 14:49
İstanbul Valiliği: Yarın için toplu taşıma kullanın

Valilik tarafından gerçekleştirilen açıklamada, İstanbul'un Fethi'nin 569'uncu yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Bakırköy'de yarın saat 16.00 itibarıyla Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi Temel Atma Töreni'nin yapılacağı anımsatıldı.

Katılımcı yoğunluğu sebebiyle trafik akışında problem yaşanmaması için yarın 13.00 ila 20.00 saatleri arasında; Florya Kavşak-Havuzlu Kavşağı arası, Yeni Havaalanı Caddesi, Zeytinburnu-Bakırköy Sahil Yolu, D-100 kara yolu ve Basın Ekspres yolundan Atatürk Havaalanı'na gidiş yönü yerine alternatif güzergahların tercih edilmesinin önem taşıdığı kaydedildi.

"Toplu taşıma kullanın"

Valilik, yarın megakentin farklı ilçelerinde gerçekleştirilecek olan kültür-sanat programları sebebiyle de trafik yoğunluğu meydana gelebileceği uyarısı yaptı. 

Şişli, Maltepe, Küçükçekmece, Esenyurt ve Çekmeköy'de çeşitli etkinlikler ve konserler düzenleneceği ifade edilen açıklamada, "Kültür-sanat etkinliklerine ve konserlere katılımlar sebebiyle meydana gelebilecek trafik yoğunluğunun düşürülmesi için yurttaşlarımız alternatif yolları ve özellikle toplu taşıma araçlarını kullanmalarında yarar görülmektedir." denildi. 

Yorumlar (0)