İstanbul Havalimanı’na önemli ödül: Dünyanın en iyi ikinci havalimanı seçildi

Dünyaca ünlü seyahat dergisi Conde Nast Traveler okuyucularının anket sonuçlarına göre; 29 Ekim 2018’de resmi açılışı gerçekleştirilen İstanbul Havalimanı dünyanın en iyi ikinci havalimanı olarak belirlendi.

GÜNDEM 06.10.2021, 13:27 06.10.2021, 13:31
İstanbul Havalimanı’na önemli ödül: Dünyanın en iyi ikinci havalimanı seçildi

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA yaptığı açıklamada; “İstanbul Havalimanı, üstün teknolojisi, güçlü alt yapısı ve sunduğu kaliteli yolculuk ayrıcalığı ile dünyanın önde gelen kurumları tarafından ödüllendirilmeye devam ediyor” dedi.

Dünyanın en önde gelen yayın gruplarından biri olarak kabul edilen Conde Nast’in yaşam dergisi olarak yayın hayatına devam eden dergisi Conde Nast Traveler lüks seyahatin nabzını tutan bu anlamda gezginlerin sıklıkla faydalandığı bir kaynak olarak kabul ediliyor. Her yıl yapılan ve okuyucuların seçimi ile belirlenen prestijli ödüllerden birisi bu yıl İstanbul Havalimanı’na geldi. Yapılan anket sonucunda ‘Dünyanın En İyi Havalimanları’ listesinde İstanbul’un gözbebeği olan İstanbul Havalimanı ikinci seçildi. Singapur Havalimanı ise az farkla birinciliğe uzandı.

 Dünya çapında 800 binden fazla okuyucusu olan Conde Nast Traveler dergisinin takipçileri anket kapsamında dünyanın en iyi tatil köyleri, otelleri, ülkeleri, şehirleri, araç kiralama hizmetleri, trenleri, kaplıcaları, havayolları, havaalanları ile ilgili deneyimlerini paylaşarak binlerce puan ve yorum gönderdi.

Dünyaca ünlü havalimanlarını geride bıraktı

Derginin düzenlediği anket sonucunda İstanbul Havalimanı; Seul Incheon (ICN), Doha (DOH), Atina (ATH), Dubai (DXB), Zürih (ZRH), Tokyo Narita (NRT), Londra Heathrow (LHR), Marakeş (RAK)  gibi rak geride bırakarak listeye ikinci sıradan girdi.

 Küresel bir medya yayın organı olan Conde Nast’ın bünyesinde Wired and Architectural Digest, Vogue, Vanity Fair, GQ, The New Yorker, Conde Nast Traveller ve La Cucina Italiana gibi yayınlar da bulunuyor.

Derginin ‘Okuyucuların Seçimi Ödülleri’ tercihleri derginin kasım ayı sayfalarında yer alacak.

Yorumlar (0)