İstanbul Havalimanı ile şehir merkezi arasındaki ulaşım tekrar başladı

Şiddetli kar yağışının ardından yolların kapanması sebebiyle İstanbul Havalimanı ile şehir merkezi arasında kesilen ulaşım, sabah saatlerinden sonra tekrar başladı.

GÜNDEM 25.01.2022, 14:14 26.01.2022, 13:11
İstanbul Havalimanı ile şehir merkezi arasındaki ulaşım tekrar başladı

Şehir merkezi ile İstanbul Havalimanı arasında ulaşımı gerçekleştiren Havaist, kar yağışının etkisini kaybetmesi ve yolların açılmasından sonra bu sabahtan itibaren tekrar seferlere başladı.

Uçuşu iptal olanlar geri dönüyor

Uçuşları iptal olması sebebiyle geceyi terminalde geçiren yolcular, tekrar şehre dönmek için servis araçlarına yoğun ilgi gösterince araçların önünde uzun kuyruklar ortaya çıktı. Hizmet verilen bütün güzergahların problemsiz bir biçimde gerçekleştirildiği bildirildi.

Şehre, servis araçlarıyla geri dönmek isteyen yolculardan biri olan Fidan Bilek, “Dün 14.00'ten beri havaalanındayız. Aşama aşama iptal edildi, bize de geç söylendi. Bilet değişimi yaptık, yeniden iptal oldu. Diyarbakır'a gidiyorduk. Geri dönemedik, tüm yollar kapalı, uçuş yok. Diyarbakır'da şu an durum sanırım çok kötü. Ne yatacak ne de oturacak yer yok. Sonra AFAD'ın battaniyeleri ile kartonlar dağıtıldı. Geceyi terminalde sıfır uykuyla geçirdik. Şu an da otobüs bekliyoruz, Taksim'e kadar sanırım gidebileceğiz. Daha sonra ise taksiyle gideceğiz” dedi.

“Akşam dönemedik, yollar kapalıydı”

Uçuşu iptal olduğu için geri dönen yolculardan biri olan Ahmet Envaşayan “Maalesef uçamadık, tüm uçuşlar iptal oldu. Dün 16.30'dan beri havaalanındayız. Uçuşlar da olmadığı için yeniden evimize dönmeye çalışıyoruz. Neyse ki Havaist var da yeniden şehir merkezine gidebileceğiz. Akşam dönemedik çünkü tüm yollar kapalıydı. Fakat bu saatte dönebilme fırsatımız oldu. Evimize geri döneceğiz” değerlendirmesini yaptı.

Yorumlar (0)